Семінар-практикум для шеф-кухарів навчальних закладів “Реформа шкільного харчування: крок за кроком”
З метою підготовки до оновленої системи шкільного харчування за рецептурою висококваліфікованого кухаря Євгена Клопотенка, яка має запрацювати з 1 січня наступного року, 5 листопада у нашому закладі було проведено семінар-практикум для шеф-кухарів навчальних закладів “Реформа шкільного харчування: крок за кроком”.
Любов Харчук – шеф-кухар нашого закладу поділилась своїм досвідом та особливостями приготування нових страв, які були представлені та продегустовані під час проведення «Дня їдальні».
Більш детально про покрокову реалізацію реформи шкільного харчування говорила директор ЦПРПП Світлана Верчук, а про тиждень здорового харчування у ліцеї розповіла заступник директора Ольга Сандар. Вона також продемонструвала відеозвіт і презентувала результати учнівської кулінарної експертизи: які страви смакували більше.